Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ....

Οι εκτιμήσεις περί πιθανού σχηματισμού σημαίας ( προς το παρόν) επαληθεύτηκαν , καθώς ο δείκτης αντέδρασε ανοδικά από το κάτω όριό της (F2) , το οποίο συμπίπτει με την ανερχόμενη γραμμή τάσης S1.
Το γεγονός όμως αυτό δεν αρκεί από μόνο του να μας καθησυχάσει καθώς κατά την χθεσινή συνεδρίαση η πτωτική διάσπαση των 1152 μον. και η πτωτική διάσπαση της στήριξης του συστήματός μας ( κίτρινο βέλος) , αποτέλεσαν σημαντικές αρνητικές εξελίξεις που ίσως να σηματοδοτούν την αλλαγή της ανοδικής βραχυπρόθεσμης τάσης.
Για την αποκατάσταση της τεχν. εικόνας απαιτείται η διαδοχική ανοδική διάσπαση των 1156 μον. και στην συνέχεια της αντίστασης του συστήματός μας που σήμερα διέρχεται από τις 1175 μον.(συμπίπτει με το άνω όριο της σημαίας) Τα προαναφερόμενα επίπεδα αποτελούν αξιόπιστα stop losses για τους short !!!!
Σε ενδεχόμενη υποχώρηση του δείκτη , δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβιάσει εκ νέου την στήριξη του συστήματός μας που σήμερα διέρχεται από τις 1146 μον. περίπου.
Για όσο διάστημα ο δείκτης διακυμαίνεται εντός των ορίων της σημαίας , οποιαδήποτε εκτίμηση είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένη. Η λύση του σχηματισμού θα καθορίσει την βραχυπρόθεσμη τάση για αρκετές ημέρες.

Εκτίμηση : Υπερέχει το αισιόδοξο σενάριο. Θεωρώ ότι ο δείκτης – κατά πάσα πιθανότητα και εκτός απροόπτου- θα ξαναδοκιμάσει τα πρόσφατα υψηλά του και ίσως προσωρινά να τα υπερβεί.
Οι πιθανότητες να λαμβάνει χώρα διανομή στις δεικτοβαρείς μετοχές , είναι τεράστιες. Το γεγονός αυτό όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναδοκιμάσουν τα πρόσφατα υψηλά τους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου