Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ……

……ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΩΝ 1152 μον. !!!!
Η τάση παραμένει σαφέστατα ανοδική καθώς ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα της στήριξης του συστήματός μας ( πράσινο βέλος). Ενδεχόμενη διάσπαση της αντίστασης του (μαύρο βέλος), θ’ ανανεώσει το αγοραστικό σήμα και θα θέσει σε κίνδυνο τυχόν short θέσεις. 

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ και εγώ Βασίλη.Δεν αποκλείεται να κάνει μια επιπλέον υπέρβαση και να πάει στη περιοχή των 1250-1300 όπου εκεί να έχουμε καλές πιθανότητες για σοβαρή διόρθωση.Νομίζω το είχες αναφέρει και σε παλαιότερο σου άρθρο όπου έβαζες πιθανό στόχο το 1265.Ανοδική η τάση αλλά και μεγάλο σχετικά το ρίσκο για να μπεί κάποιος πάλι μέσα σαν λονγκ με στόχο ενα +10%με +15%.Τώρα για μένα ουσιαστικό ενδιαφέρον έχει το πως θα εξελιχθεί η διόρθωση.Αναμφίβολα είναι νωρίς.Γενικότερα οι περισσότεροι ακόμα και έμπειροι προδικάζουν μια ρηχή που στην χειρότερη περίπτωση δεν θα πέσει κάτω απο 1030.Για αυτό μην απορήσετε αν πάει και κάτω απο το κάτω κανάλι {δηλαδή κάτω απο 980.Και μην κοιτάτε αποσβολωμένοι και ενα 899.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα , να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αφορμή το κλείσιμο του δείκτη ακριβώς πάνω στην αντίσταση του συστήματός μας , θεώρησα αρκετά πιθανό το σημερινό κεράκι να είναι χρώματος μαύρου. Αυτός είναι και ο λόγος που επισήμανα με μπλε κύκλο μία ανάλογη περίπτωση.Μελετήστε την , έχει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή