Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

ΔΤΡ : Η ΠΤΩΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 145 μον. !!!

Η πτωτική διόρθωση από τις 166 μον. ολοκληρώθηκε στις 145 μον. , όπου και ήταν το βασικό μας σενάριο. Η ανοδική διάσπαση της αντίστασης του συστήματός μας ( κίτρινο βέλος ) και της κατερχόμενης γραμμής τάσης R , ακυρώνει το εναλλακτικό σενάριο που ήθελε την περάτωση της διόρθωσης στις 138 μον. Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι πλέον ουδέτερη. Προυπόθεση για την αλλαγή της σε ανοδική είναι η διάσπαση τουλάχιστον της σημαντικής αντίστασης των 162,88 μον.
Από την ευρύτερη περιοχή των 160-163 μον. αναμένουμε διόρθωση προκειμένου να επιβεβαιωθούν ως στηρίξεις οι μέχρι πρόσφατα αντιστάσεις πέριξ των 156 μον. Το ανοδικό momentum θα κινδυνεύσει μόνο σε ενδεχόμενη παραβίαση της στήριξης του gap στις 153 μον.
Θεωρώ σκόπιμη την διατήρηση ή την λήψη long θέσεων (σε πτωτικές συνεδριάσεις) για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα της ζώνης που ορίζεται από τον εκθ.ΜΚΟ30 ημ. και την στήριξη του συστήματός μας.
Για την ουσιαστική βελτίωση της τεχν. εικόνας απαιτείται η υπέρβαση της τοπικής κορυφής των 166 μον. Όταν , εάν και εφ’ όσον λάβει χώρα , θα γίνει με εκρηκτικό  τρόπο …..

5 σχόλια:

 1. εχω συνδρομες σε διαφορα ελληνικα και ξενα sites και παρατηρω οτι οι αναλυσεις τους ειναι ουδετερες /σχεδον φοβικες/ απο το αγχος του λαθους που θα τους στερησει πορους
  εδω ισως διακρινετε καποια διαφορα
  ισως παλι και οχι ποιος ξερει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν ήξερες τις θα κάνουν οι δείκτες θα είχες ιστοσελίδα με
  μηνιαία συνδρομή μερικών δεκάδων ευρώ ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ περισσότερο δε να την παρέχεις δωρεάν !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εμ αυτο παλι χεχε

  ΑπάντησηΔιαγραφή