Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ. : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ.

Δεν ξέρω πως θ’ αντιδράσει η Ελληνική αγορά στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις , καθώς το τελευταίο που θα επιθυμούσε θα ήταν οι πρόωρες εκλογές. Οι συνταγματολόγοι είναι καθησυχαστικοί, καθώς θεωρούν ότι μπορούν να αποφευχθούν. Όπως και να έχει , εμείς τις χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε όσους συνέβαλαν – έστω και με μεγάλη καθυστέρηση- στην ποινική δίωξη των εχθρών της Δημοκρατίας. 

Από τεχνική άποψη έχουμε να τονίσουμε ότι ο δείκτης προσέγγισε σε απόσταση αναπνοής την ισχυρότατη και καθοριστική για την μεσο-μακροπρόθεσμη τάση, αντίσταση των 1052 μον. Θεωρώ ότι είναι μάλλον απίθανη η ανοδική διάσπασή της με την πρώτη προσπάθεια και ότι ενδέχεται να γίνει η αφετηρία για αξιόλογη διόρθωση , που όμως δύσκολα θα επεκταθεί χαμηλότερα των 970-980 μον. 
Η πρώτη ένδειξη για επικείμενη διόρθωση θ’ αποτελέσει η πτωτική διάσπαση της γραμμής τάσης S1 ( πέριξ των 1010 μον.) και της στήριξης του συστήματός μας που σήμερα διέρχεται από το ψυχολογικό όριο των 1000 μον. περίπου. Οφείλουμε όμως να τονίσουμε ότι η βραχυπρόθεσμη ανοδική τάση θα κινδυνεύσει μόνο σε ενδεχόμενη υποχώρηση του δείκτη χαμηλότερα των 980-970 μον. Σε αυτήν - την απευκταία περίπτωση – ο δείκτης ενδέχεται να υποχωρήσει 100 , ίσως και 200 μον. από τα πρόσφατα υψηλά του

5 σχόλια:

 1. Γηπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια!!28 Σεπτεμβρίου 2013 - 6:05 μ.μ.

  Χαλάλι κ ν πέσει η μαρκετα..

  Δν θυμάμαι καλύτερο πρωινο εδω κ καιρο.. Ν δούμε κ χειροπέδες ν μας φτιάξει κ τ απόγευμα..

  Εεεετσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είχα πολλά χρόνια να αισθανθώ εθνικά υπερήφανος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ναι βρε... τώρα να δω ποιος θα σε ελευθερώσει από τα μνημόνια τους εβραίους και τα κουμμούνια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_28/09/2013_520707

  Πρόσεξε από πού προέρχεται η πρώτη διεθνής αντίδραση. Τυχαίο ? Δεν νομίζω !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. χχεχε το είχα δει γι αυτο το'γραψα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή