Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σε αντίθεση με τον FTSE25 , ο Γεν. δείκτης δεν κατάφερε ( ακόμα) να διασπάσει την τοπική κορυφή της 26/8 στις 930 μον., απ’ όπου διέρχεται και η σημαντικότατη αντίσταση της γραμμής τάσης R. Θα επαναλάβουμε ότι η ανοδική διάσπασή της ( με κλείσιμο ) αποτελεί την ελάχιστη προυπόθεση για την ουσιαστική βελτίωση της τεχν. εικόνας.
Στις θετικές εξελίξεις να αναφέρουμε την υπέρβαση των 924 μον. και του ΜΚΟ200 ημ. όμως ο αναιμικός τζίρος με τον οποίο επετεύχθη μας καθιστά ιδιαίτερα επιφυλακτικούς για την εγκυρότητα της διάσπασης.
Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα ( ίσως και με ανοδικό gap) κατά την αυριανή συνεδρίαση της Παρασκευής, θα πρέπει να μας προβληματίσει για το τελικό αποτέλεσμα. Όπως επίσης ένα μικρό κεράκι , με ενδοσυνεδριακό υψηλό ακριβώς πάνω στην R και ισχνό τζίρο , ίσως προαναγγείλει ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κατά πάσα πιθανότητα αρνητική.
Ενδεχόμενη διόρθωση μέχρι και τις 908-9 μον.(38,2% του πρόσφατου ανοδικού ΕΖ) θ’ αποτελέσει μία απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη εξέλιξη. Το ανοδικό momentum θ’ απειληθεί σοβαρά – πάρα πολύ σοβαρά και επικίνδυνα- μόνο εάν και εφ’ όσον ο δείκτης υποχωρήσει χαμηλότερα από την σημαντικότατη  στήριξη της ζώνης των 900-890 μον. 

4 σχόλια:

  1. Καλησπερα βασιλη καλησπερα σε ολους ....Ας ελπισουμε οτι αυριο να κλεισει τουλαχιστον 940...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι έξι μεγάλες πληγές ο ένας …οι εφτά μεγάλες απειλές ο άλλος
    ….
    πως λέγεται ο Λεωτσάκος στα Γερμανικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή