Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΤΡ : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ.


Κατά την εβδομάδα που μας πέρασε, η ανοδική λύση του σχηματισμού inverse H&S πραγματοποιήθηκε με εκρηκτικό τρόπο, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί η τιμή στόχος του σχηματισμού , σε μόλις δύο συνεδριάσεις.
Έκτοτε ο δείκτης διορθώνει , αναζητώντας τις πρώτες στηρίξεις στα επίπεδα των 154 ( 33% διόρθωση – γραμμή τάσης ) , 152 ( 38,2% διόρθωση) , 150 ( τοπική κορυφή – στήριξη του συστήματός μας) , 147 ( 50% διόρθωση ) και τέλος την γραμμή του λαιμού του σχηματισμού πέριξ των 145 μον.
Ενδεχόμενη διόρθωση μέχρι και τα προαναφερόμενα επίπεδα αποτελεί μία απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη εξέλιξη. Το ανοδικό momentum θ’ απειληθεί μόνο σε ενδεχόμενη υποχώρηση του δείκτη , χαμηλότερα των ορίων του δεξιού ώμου του σχηματισμού πέριξ των 140 μον. όπου συμπίπτει και με το ποσοστό διόρθωσης 66% του πρόσφατου ανοδικού.
Εκτίμηση : Θεωρώ ότι κατά το επόμενο χρονικό διάστημα – κατά πάσα πιθανότητα και εκτός απροόπτου – ο δείκτης θα συσσωρεύσει μεταξύ 164 και 145 μον., προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη ανοδική του κίνηση.
 ...............................................................................................................
Επειδή έχουμε αρκετούς νέους φίλους στην παρέα μας θεωρώ σκόπιμο να επαναλάβω ότι οι χρηματιστηριακές εκτιμήσεις – απ’ οπουδήποτε και αν προέρχονται-  έχουν μόνο «ακαδημαϊκή» και καμία απολύτως άλλη αξία. Αναζητήστε τους ανθρώπους που γνωρίζουν πως θα κινηθούν οι αγορές στις …παραλίες και όχι στα χρηματιστηριακά sites. Σας διαβεβαιώνω ότι εάν είχα την παραμικρή έστω ιδέα για το πώς θα κινηθούν οι αγορές , δεν θα είχαμε γνωριστεί ποτέ !!!
Όσο αφορά την τεχνική ανάλυση μην ξεχνάτε ότι αποτελεί την καλύτερη συστηματική μέθοδο για να καταλήξεις σε λάθος αποτέλεσμα , με μεγάλη αυτοπεποίθηση. 

6 σχόλια:

 1. FTSEM ΚΑΙ ΟΓΚΟΙ!
  Κατα το τελευταιο ετος /και βαλε/ οποτε ο εβδομαδιαιος ογκος του δεικτη ξεπερνα τα 30 εκ μια σημαντικη κορυφη η ενας πυθμενας καταγραφονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Σας διαβεβαιώνω ότι εάν είχα την παραμικρή έστω ιδέα για το πώς θα κινηθούν οι αγορές , δεν θα είχαμε γνωριστεί ποτέ"...και οταν το λεω εγω...με παρεξηγουν κ στραβοκοιτανε...
  ελπιζω τα θαυμαστικα σου (!!!!!!) να ειναι θετικη ανταποκριση..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι άλλο θα μπορούσαν να ήταν ?. Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω και
  από κοντά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. με μεγάλη μου χαρά...νομίζω έχεις κ το ιμειλ μου...όποτε έχεις χρόνο..ρίξε σήμα...σε ευχαριστώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. και λιγα ειναι ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γηπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια!!14 Σεπτεμβρίου 2013 - 8:26 μ.μ.

  Μπράβο παιχτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή