Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ !!!

Μετά την χθεσινή εντυπωσιακή ανοδική συνεδρίαση – όπου ο δείκτης διέσπασε σημαντικότατες αντιστάσεις - κατά την σημερινή , περιορίστηκε η ανοδική ορμή, καθώς προσέγγισε την σημαντικότατη ζώνη αντίστασης που ορίζεται από την τοπική κορυφή της 26/8 στις 925-930 μον., από τον απλό ΜΚΟ 200 ημ. ( μαύρη καμπύλη γραμμή) και από την κατερχόμενη γραμμή τάσης R. Να επαναλάβουμε ότι η ανοδική διάσπασή της αποτελεί  ελάχιστη προυπόθεση για την ουσιαστική βελτίωση της τεχν. εικόνας, που (αν και το σύστημά μας την θεωρεί ανοδική) παραμένει ομιχλώδης.
Η πλησιέστερη στήριξη εντοπίζεται στις 909 μον. Λίγο χαμηλότερα , από τις 906 μον. διέρχεται ο εκθ.ΜΚΟ30 ημ. αλλά και το επίπεδο διόρθωσης 38,2% του πρόσφατου ανοδικού. Ενδεχόμενη διόρθωση μέχρι και τα προαναφερόμενα επίπεδα θ’ αποτελέσει μία απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη εξέλιξη. Το ανοδικό momentum θ’ απειληθεί σοβαρά μόνο εάν και εφ’ όσον ο δείκτης υποχωρήσει χαμηλότερα από την σημαντικότατη και καθοριστική στήριξη των 896 μον., για λόγους που περιγράφονται αναλυτικά εδώ. 

6 σχόλια:

 1. Καλησπερίζω και το εκατοστό τεσσαρακοστό δεύτερο μέλος της παρέας
  μας. Ευελπιστώ σ’ έναν εποικοδομητικό διάλογο , με όλα τα μέλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντε ενα κλεισιμο πανω απο 930 ....καλησπερα σε ολους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η πρωτη μπλε μπαρα ειναι σημερινη η δευτερη αυριανη ...αυριο στις 930-931 κοβει την πτωτικη γραμμη απο 1160

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. γεια σου Ιμαλες
  εισαι καλα ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλησπερα Γιαννη μου ολα ειναι μια χαρα δοξα το Θεο , εσυ πως τα πας? ...Δουλεια σπιτι και στον ελευτερο χρονο παρακολουθουμε το ΧΑΑ..Αντε αυριο τελειωνει και πρωνη βαρδια να ησυχασω !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή