Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΩΝ- ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΤΑΣΗΣ !!!

Η πτωτική διάσπαση της στήριξης του συστήματός μας (κίτρινο βέλος) , της ανοδικής γραμμής τάσης S , του εκθ. ΜΚΟ 30 και απλού ΜΚΟ200 ημ. , αποτελούν αρνητικότατες εξελίξεις που ενδέχεται να σηματοδοτούν την αναστροφή της βραχυπρόθεσμης τάσης.
Ο δείκτης έκλεισε ακριβώς πάνω στον εκθ. ΜΚΟ200 και απλό ΜΚΟ60 ημ. Για την σημασία του τελευταίου κάναμε ειδικό αφιέρωμα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ( βλ. LAST CHANCE.)
Κατά την αυριανή συνεδρίαση της Τετάρτης, ενδεχόμενη ανοδική αντίδραση μέχρι και τις 906-907 μον.(σενάριο πολύ πιθανό) θα είναι τεχνικού τύπου και μόνο. Για την βελτίωση της τεχν. εικόνας απαιτείται η ανοδική διάσπαση τουλάχιστον των 921(πτωτικό gap- απλός ΜΚΟ200ημ.)  και 936 μον.( 50% διόρθωση του ΔΕ – αντίσταση του συστήματός μας). Αν και για να είμαστε σχετικά σίγουροι για τις αγαθές προθέσεις του δείκτη, απαιτείται και η ανοδική διάσπαση των 950 μον. ( 66% του ΔΕ).
Η πλησιέστερη σημαντικότατη στήριξη  - και ίσως και η τελευταία ελπίδα να διασωθεί το ανοδικό momentum- εντοπίζεται στις 885 μον. ( 50% διόρθωση του ανοδικού ΓΔ). 

1 σχόλιο:

  1. αρχιζω να μαθαινω !!!!! το 885 το ειχα γραψει χθες !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή