Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΌΧΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΒΥΘΟΥ !!!


Ο δείκτης διέσπασε ανοδικά σημαντικούς Μ.Κ όρους ( δεν θα σας κουράσω με την περιγραφή τους ) και έκλεισε ακριβώς πάνω στο άνω τοίχωμα ενός πιθανολογούμενου καναλιού ( SR), που ενδέχεται ν’ ανακόψει την ορμή της ανοδικής τάσης , αλλά όχι και την επίτευξη του στόχου του σχηματισμού , min 316 – max 326 μον.
Η πλησιέστερη σημαντική αντίσταση διέρχεται από τις 311 μον. Ελάχιστες μονάδες υψηλότερα , παραμονεύουν ο απλός ΜΚΟ200 ημ. ( 313 ) και των 60 ημ. Η πλησιέστερη σημαντική στήριξη διέρχεται από τις 302-3 μον.

1 σχόλιο:

  1. Αν το γυρίσουμε σε εβδομαδιαίο το γράφημα, με σταθεροποίηση πάνω από 309 η κούτρα μου λέει ότι εκτός που όλα πάνε πρίμα, μπορούμε να αυξήσουμε θέσεις. Αν γίνει αυτό, τότε μπορούμε να θέσουμε κατρχήν stop για τις συγκεκριμένες αγορές το επίπεδο 288-293. Αν και εφόσον βέβαια. Η βιασύνη δεν ωφέλησε κανέναν. Θέλει κάποιες μέρες πάνω από αυτό το επίπεδο για να ισχύσει η συνθήκη. Μέχρι τότε, για τις αγορές που έγιναν χαμηλότερα (π.χ. >285) το επίπεδο που όρισες είναι μια χαρά για κατοχύρωση κερδών, εκτός αν πάμε με την διάσπαση του ΚΜΟ 5 στον ΚΜΟ 20 (olvivo κατά κόσμο) του Αλέξανδρου, οπότε υπομονή να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή