Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ , ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!

Ο γεν. δείκτης διέσπασε ανοδικά τις σημαντικότατες αντιστάσεις των ΜΚΟ 200 , 90 και 60 ημ. , διαψεύδοντας ευχάριστα τις εκτιμήσεις μας που ήθελαν να προηγείται της διάσπασης , είτε συσσώρευση είτε βραχυπρόθεσμη διόρθωση. Όμως το  ότι, τις περισσότερες ώρες της συνεδρίασης πρωταγωνίστησε η υποτονικότητα και η νωθρότητα , περιόρισε τον ενθουσιασμό που πηγάζει από ένα τόσο σημαντικό τεχνικό γεγονός.
Ο δείκτης  έχει πλησιάσει πλέον σε απόσταση αναπνοής το άνω όριο της διακεκαυμένης ζώνης , τις 930-936 μον. Ενδεχόμενη ανοδική διάσπασή του με την πρώτη προσπάθεια, θ’ αποτελέσει μία ακόμα ευχάριστη αλλά μεγάλη έκπληξη, καθώς το πιθανότερο σενάριο θα ήταν να προηγηθεί μία βραχυπρόθεσμη διόρθωση , μέχρι τις πρώτες στηρίξεις που επισημαίνονται στο γράφημα.
Τέλος πάντων, ενδέχεται να εκδηλωθεί η πολυαναμενόμενη διόρθωση , αφού πρώτα ο δείκτης κατακτήσει τον στόχο των 953 μον. (βλ. Περί στόχων). Όπως και να έχει η προσέγγιση των προαναφερομένων αντιστάσεων ενδείκνυται για κατοχύρωση κερδών και αναμονή χαμηλότερων επιπέδων για επανατοποθετήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου