Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Δεν κατάφερε ο Γεν. δείκτης να κλείσει υψηλότερα των 896 μον. που όπως έχουμε αναφέρει, αποτελεί ελάχιστη προυπόθεση για την σχετική βελτίωση της τεχν. εικόνας, παρά το γεγονός ότι ενδοσυνεδριακά κινήθηκε και αρκετά υψηλότερα.
Η υπέρβαση των 889 μον. συγκαταλέγεται στις θετικές εξελίξεις της ημέρας και ενδεχομένως να δοκιμαστεί άμεσα σαν στήριξη.
Να επαναλάβουμε ότι «Προυπόθεση για την ουσιαστική βελτίωση της τεχν. εικόνας , είναι η ανοδική διάσπαση τουλάχιστον της αντίστασης του συστήματός μας (μαύρο βέλος) που διέρχεται σήμερα πέριξ του gap των 916 μον. αν και προσωπικά για να ισχυριστώ κάτι τέτοιο , θα επιθυμούσα την ανοδική διάσπαση και των 930 μον.
Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να ολοκληρώθηκε η πτωτική διόρθωση στις 869 μον. αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι – μετά από μία συσσώρευση– να συνεχίσει την πτωτική του πορεία προς τις επόμενες στηρίξεις πέριξ των 850 ίσως και 840-830 μον. , όπου εκεί πλέον συμπληρώνεται διόρθωση 78,6% διόρθωση του ανοδικού ΓΔ. 

4 σχόλια:

 1. καθολου τυχαια τα υψηλα του ΓΔ και 25/εκει αρχιζουν οι αντιστασεις/ αλλα ο ftsem εχει πρωτη αντισταση στα 1020

  αυτο νομιζω οτι ειναι πολυ ενδιαφερον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πυραυλος η ΕΤΕ στην Αμερικη μετα τα αποτελεσματα,πολυ πιθανο ανοδικο ανοιγμα αυριο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. vasmark • 2 days ago
  Εντυπωσιάζει η αυτοπεποίθηση του (εμφανέστατου) αγοραστή στην ΕΤΕ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απο το αρθρο του Γελανταλι απο το euro2day :
  "Από τεχνική πλευρά, ενδεχόμενη επανάληψη της συνεδρίασης της προηγούμενης Παρασκευής (άνοδος 2,94% στις 924,47 μονάδες) είναι αλήθεια πως θα διευκόλυνε αρκετούς να κλείσουν θέσεις εν όψει της επόμενης κρίσιμης εβδομάδας. Ωστόσο οι συνθήκες είναι αρκετά διαφορετικές και διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις για ένα ανάλογο εγχείρημα. Να δούμε τα πρώτα 20-30΄της συνεδρίασης και το ξανασυζητάμε..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή