Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ !!! ( Νο1)

Οι εξελίξεις στο ΤΑΙΠΕΔ και η άστοχη δήλωση του ΥΠΟΙΚ : « πλειστηριασμοί ή χρεοκοπία», δυναμίτισαν την ψυχολογία και είχαν σαν αποτέλεσμα ο δείκτης να κλείσει με μεγάλες απώλειες, πάνω στην σημαντικότατη στήριξη των 927 μον. , απ’ όπου διέρχονται η ανοδική γραμμή τάσης S, η στήριξη του συστήματός μας και ο απλός ΜΚΟ200 ημ.
Η κάκιστη εικόνα της αγοράς γεννάει αισθήματα ανασφάλειας και φόβου για το μέλλον της, όμως να τονίσουμε ότι η πτωτική πορεία του δείκτη εντάσσεται ακόμα μέσα στα πλαίσια μιας φυσιολογικής και απόλυτα αναμενόμενης διόρθωσης. Διαβάστε περισσότερα στην εβδομαδιαία ανασκόπηση. 
Ο τίτλος αναφέρεται στην αγωνία διατήρησης ανέπαφης της εστίας της στήριξης του συστήματός μας , από την οποία εξαρτάται η βραχυπρόθεσμη τάση. 

1 σχόλιο:

  1. Για τις εξελιξεις στο ΤΑΙΠΕΔ , θα ηθελα να πω οτι τοσο καιρο το ΤΑΙΠΕΔ και οι λοιποι συγγενεις παλευαν να δεσμευσουν, οσο μπορουσαν πιο πολυ, τον ΟΠΑΠ με γνωστους ομιλους, με καθε τροπο και δεν ανοιξε ρουθουνι,. . . . ενα ταξιδακι με τον Μελισσανιδη τους μαρανε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή